YLANG-YLANG ESSENCIJA IŠ KOMORŲ Komorų salyne auginamos šviežios ylang-ylang gėlės yra distiliuojamos garais, kad būtų gauta esencija, naudojama daugeliui kvepalų parfumerijoje. Ylang-ylang puikiai papildo įvairias gėlių natas ir suteikia kompozicijai elegancijos, apimties ir originalumo.EGIPTO KMIJŲ ESSENCIJA Kmynai yra aromatingas augalas, kilęs iš Nilo ir dabar auginamas Viduržemio jūros regione bei Artimuosiuose Rytuose. Jo sėklos yra vienas iš seniausių žinomų prieskonių, nuo seniausių laikų naudojamas kaip pagardas Viduržemio jūros šalių virtuvėje. Kmynų esencija, gauta distiliuojant garais, naudojama parfumerijoje. Labai būdingas kvapas, naudojamas minimaliomis dozėmis, yra šiltas, aštrus, šiek tiek gyvuliškas ir panašus į anyžius. INDONEZIJOS PACULIŲ ESSENCIJA Pačulis yra augalas, kilęs iš Indonezijos ir Malaizijos. Nepakeičiamas kvepalų paletėje, jo esmė yra distiliuota garais iš džiovintų lapų. Jis naudojamas šipro, medienos ir rytietiškuose kvapuose.